Ruostesuojauksen ekspertit asialla

+358 5 371 0590

Ruostesuojaus, auton sisäpesu, vahaus ja kestopinnoitus

Sinua palvelee alan pitkän linjan ammattilainen Kouvolassa

Car-Expert on autojen ekspertti ruostesuojauksissa ja pesuissa. Hallillamme Kouvolassa tehdään autojen sisäpesu-, vahaus-, ruostesuojaus- ja kestopinnoitustyöt kokenein käsin. Käytämme markkinoiden parhaimpia aineita ja laadukkaimmiksi todettuja työtekniikoita. Soita meille numeroon +358 5 371 0590 ja varaa aika hallillemme, kun haluat autollesi pitkää ikää ja siistiä ilmettä.

Näin palvelemme

Ruostesuojaus. Suomen olosuhteet syövyttävät autoja tehokkaasti. Ruostesuojaus on kuitenkin apu ruostumisen ehkäisyyn. Se pitää auton korin kunnossa ja rakenteen turvallisempana, jolloin säästyt ruosteen aiheuttamilta korjaus- ja katsastuskuluilta. Ilmekin on kauniimpi ilman ikävää ruostetta. Tämä kaikki vaikuttaa myös auton jälleenmyyntiarvoon. Ruostesuojaus kannattaa teettää aina uudelle autolle, toki vanhoillekin ajokeille voidaan tehdä ruosteenestokäsittelyt.

Auton sisäpesu. Auton sisäpesu parantaa ajo- ja matkustusviihtyisyyttä sekä turvallisuutta. Varsinkin kovassa käytössä olevat autot kannattaa puhdistuttaa säännöllisesti. Meiltä saat tehokkaat sisäpesut ikkunoista mattoihin ja muihin sisustan osiin.

Auton vahaus. Vahaus antaa autolle upean kiillon ja pitkäikäisen suojan kaikkia ulkoisia rasitteita vastaan. Vuodenajat ja korroosio eivät pure autoon niin hyvin, kun pinnalla on laadukas, tekemämme vahaus.

Auton maalipinnan kestopinnoite. Teemme myös autojen maalipinnan kestopinnoituksia. Kestopinnoite saa auton kiiltämään uudenveroisena, suojaa maalipintaa ja tekee pinnasta erinomaisesti vettä ja likaa hylkivän. 

Ota yhteyttä ja varaa aika auton sisäpesu-, ruostesuojaus- tai vahauskäsittelyä varten!